Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Konferenspaket - Konferenspaket med middag & övernattning

Atmosfären på Jula Hotell & Konferens ger tillgång till inspirerande och tankeväckande möten och upplevelser. Ni är välkomna att kontakta oss för ett förslag om hur vi kan lägga upp aktiviteter för just er.

Utifrån era behov och önskemål skräddarsyr vi ett passande program för att säkerställa att ert möte blir lyckat. Vi har även möjligheten att erbjuda er varierande evenemang och aktiviteter utöver den traditionella konferens modellen. Varför inte förena arbete och välbefinnande med ett frukostmöte i vår konsthall, eller koppla av efter en lång dag på Vilanbadets relaxavdelning ett stenkast från hotellet.

Vi har plats för upp till 72 personer för en traditionell konferens och 120 personer vid bio sittning. Även mindre grupper är välkomna då vi även har styrelse rum med plats för upp till tolv personer. Naturligtvis tillhandahåller vi den tekniska utrustning ni kan tänkas behöva i samband med er vistelse hos oss.

I paketet ingår :

- Fm. kaffe och fralla
- Lunch, inkl. sallad, dryck, kaffe & kaka
- Em. kaffe och kaka
- Lokal (fullt utrustad) 
- Vatten och frukt
- Trerätters konferensmeny
- Del i dubbelrum
- Stor frukostbuffé certifierad av Tina Nordström
- Entré till Vilans badhusanläggning

Pris: från 1198 kr exkl. moms/person del i dubbelrum

Gäller bokning för minst tio personer.

Best Western Plus Jula Hotell & Konferens, Skara
Tel: 0511-31 00 00
E-post: info@julahotell.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse