Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Nöje - Danspaket

Folkets Park i Skara som i folkmun benämns som Fokus har fått en stor popularitet inte minst kan det visas av det stora antalet besökare som kommer till oss per år. Cirka 50 000 personer kommer för att ta del av de arrangemang som parken anordnar. Vi har som exempel danser till topporkestrar, PRO-danser, bingo, företagsfester, auktioner, föreningsmöten och mycket annat.

I samarbete med den vida kända FOKUS, Folkets park i Skara, arrangerar vi danspaket för dig som gillar livemusik, dans och mingel. För aktuellt program besök FOKUS
I vårt danspaket bjuds ni på en välkomstdrink vid ankomst och serveras en 2-rätters middag innan ni åker vidare på dans.

Koppla av hos oss på Jula Hotell & Konferens. Vi erbjuder bekväm och avslappnad vistelse hos oss. Passa på att utforska stadens tusenåriga historia mitt i Sveriges vagga. På hotellet hittar du Lars-Göran Blanks fantastiska privata konstsamling. Här kan du se verkav svenska storheter som Anders Zorn, Bruno Liljefors, Carl Larsson m.fl.Passa på att avnjut vår Zornmeny i unik miljö.

I paketet ingår:

- Välkomstdrink

- 2-rätters middag
- Övernattning inkl stor frukostbuffé

Pris 1600 kr för 2 personer

Endast boende

Dubbelrum för 2 pers inkl frukost 860kr
Enkelrum för 1 pers inkl frukost   750 kr

Uppge kod : FOKUS vid bokning på 0511-31 00 00 eller info@julahotell.se

 

Best Western Plus Jula Hotell & Konferens, Skara
Tel: 0511-31 00 00
E-post: info@julahotell.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse