Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Vår à la carte-restaurang och bar

BLANK MENY 429 kr / med vinpaket 665 kr
 Skaldjurscrépe med gratinerad Västerbottenost
Seafood pancake gratinates with "Västerbotten"-cheese
Dryckesrekommendation: Ste Michelle Riesling, USA

Hjortinnerfilé med krämig Karl-Johan svampstuvning och lingonsky serveras med potatismuffins
Deer tenderloin with creamy mushroom stwe nad lingonberrysauce served with potato muffin
Dryckesrekommendation: A Lisa Malbec, Argentina

Kryddiga rödvinskokta plommon med hemmagjord kanelglass
In red wine and spices cooked plums with homemade cinnamon icecream
Dryckesrekommendation: Riversaltes Ambre EKO, Frankrike

ZORNMENY 395 kr / med vinpaket 625 kr
Pumpasoppa med chevréostcrostini
Pumpkinsoup with goatcheese toast
Dryckesrekommendation: Petit Chablis, Frankrike
 
Smörstekt Hälleflundra med vispat pepparrotssmör och friterad bladspenat serveras med mandelpotatis
Butterfried hailbut with whipped horseradish butter and deep fried spinach served with almond potatoes
Dryckesrekommendation: Laroche Bourgogne Réserve, Frankrike
 
Vit chokladkladdkaka med hjortron och kanderade hasselnötter

White chocolate cake with cloudberries and candied haselnuts
Dryckesrekommendation: Moscato Vigna senza nome, Italien

Denna meny serveras måndag-lördag 17.00-22.00

 FÖRRÄTTER/STARTERS 
Pumpasoppa med Chevréostcrostini
Pumpkinsoup with goatcheese toast
89 kr 
Dryckesrekommendation: Petit Chablis, Frankrike 
85/399 kr

Skaldjurscrépe gratinerad med Västerbottenost
Seafood pancake gratinates with "Västerbotten"-cheese
129 kr 
Dryckesrekommendation: Ste Michelle Riesling, USA
89/429 kr 

Gravad oxfilé med rotfruktcrudité och syrade lingon 
Cured beef filet with rootscrudité and lingonberry
135 kr 
Dryckesrekommendation: Torre del Falasco Ripasso Superiore DOC, Italien
89/429 kr 

VARMRÄTTER/MAINCOURSE
 
 
Smörstekt Hälleflundra med vispat pepparrotssmör och friterad bladspenat serveras med mandelpotatis
Butterfried hailbut with whipped horseradish butter and deep fried spinach served with almond potatoes
225 kr 
Dryckesrekommendation: Laroche Bourgogne Réserve, Frankrike
89/429 kr 

Black Marlin "Svärdfisk" panerad i sesamfrön med glasnudlar, grönsaker och Tariyakisås 
Svordfish "Black Marlin" fried in Sesam with glasnoodels, vegetables and teriyaki sauce
169 kr
Dryckesrekommendation: Jean Garde Chardonnay, Sydafrika
75/349 kr 

Svensk Hjortinnerfilé med krämig Karl-Johan svampstuvning och lingonsky serveras med potatismuffins
Deer tenderloin with creamy mushroom stwe nad lingonberrysauce served with potato muffin

235 kr 
Dryckesrekommendation: A Lisa Malbec, Argentina
95/499 kr

Pepparstekt svensk kalvytterfilé med ankleversås och rotselleripuré serveras med potatismuffins
Pepperfried Vealfilet with duckliversauce and celery puré served with potato muffin
245 kr 
Dryckesrekommendation: Torre Del Falasco Ripasso Superiore DOC, Italien
89/429 kr

Big Blank Nötköttsburgare med ost, bacon och tryffelmajonäs 
Lokalproducerat kött från Smakfullt i Istrum 
Julas Big Blank hamburger gratinates with cheese, bacon and trufflemayonnaise served with fries
165 kr
Dryckesrekommendation: Dancing Bull Zinfandel, USA
79/379 kr 
Dryckesrekommendation: Qvänum mat & malt´s Q-lager
98 kr

Julas räkmacka på rostat Levainbröd serveras med färska räkor och dillmajonäs 
Julas Shrimp Sandwich with fresh shrimps and dillmayonnaise on roasted sourdough bread
139 kr 
Dryckesrekommendation: Petit Chablis, Frankrike
85/399 kr 

Höstsvamprisotto med tryffel och rostade pinjenötter
Mushroom risotto with truffle and roasted pine nuts
145 kr 
Dryckesrekommendation: Montebruna Barbera, Italien 
89/429 kr 


DESSERT/DESERTS 
Kryddiga rödvinskokta plommon med hemmagjord kanelglass
In red wine and spices cooked plums with homemade cinnamon icecream
79 kr  
Dryckesrekommendation: Riversaltes Ambre EKO, Frankrike 69 kr

Vit chokladkladdkaka med hjorton och kanderade hasselnötter
White chocolate cake with cloudberries and candied haselnuts
95 kr 
Dryckesrekommendation: Moscato Vigna senza nome, Italien 65 kr

Filodegsknyte fylld med päron serveras med apelsin- och vaniljsås
​Filodough filled with pear served with orange- and vanillasauce
89 kr
Dryckesrekommendation: Brumaire Novembre, Frankrike 59 kr

Kökets hemmagjorda praliner
25kr/st
Fråga personalen efter dagens smak


 
 
 
 
Vänligen kontakta oss vid specialbeställningar, större sällskap eller särskilda önskemål.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse