Konferensmeny 2017

Konferensmeny 
2-rätters á 345:- exkl dryckAlternativ 1Förrätt: Räkfylld tunnbrödsrulle på salladsbädd 
Varmrätt: Fläskfilé pepparrostade svartrötter, apelsinsky och råstekt potatisAlternativ 2:Förrätt: Parmaskinkamed syrlig melonsallad
Varmrätt: Laxfilé med vermouthsås sparris och dillslungad potatis*** Konferensmeny 
3-rätters á 435:- exkl dryckAlternativ 1:Förrätt: Hummercappuccino med konjaksgrädde och oststänger 
Varmrätt: Oxfilémedaljonger med dragonsmörsås, sockerärtor och potatiskaka
Dessert: Amarettoparfait med apelsinmarinerade körsbär och mandelflarn  Alternativ 2:Förrätt: Löjromfrån spiken, potatisfylld vårrulle, syrad grädde och rödlök
Varmrätt: Örtbakad bergtunga hollandaise, räkor och palsternacka puré
Dessert: Chokladtartmed drottningkompott och kanderade pistagenötter
 

 

Konferensmeny 
2-rätters á 345:- exkl dryck

Alternativ 1

Förrätt: Räkfylld tunnbrödsrulle på salladsbädd 
Varmrätt: Fläskfilé pepparrostade svartrötter, apelsinsky och råstekt potatis

Alternativ 2:

Förrätt: Parmaskinkamed syrlig melonsallad
Varmrätt: Laxfilé med vermouthsås sparris och dillslungad potatis

*** 

Konferensmeny 
3-rätters á 435:- exkl dryck

Alternativ 1:

Förrätt: Hummercappuccino med konjaksgrädde och oststänger 
Varmrätt: Oxfilémedaljonger med dragonsmörsås, sockerärtor och potatiskaka
Dessert: Amarettoparfait med apelsinmarinerade körsbär och mandelflarn 

 

Alternativ 2:

Förrätt: Löjromfrån spiken, potatisfylld vårrulle, syrad grädde och rödlök
Varmrätt: Örtbakad bergtunga hollandaise, räkor och palsternacka puré
Dessert: Chokladtartmed drottningkompott och kanderade pistagenötter

Konferensmeny 2-rätters á 345:- exkl dryck

Alternativ 1
Förrätt: Räkfylld tunnbrödsrulle på salladsbädd 

Varmrätt: Fläskfilé pepparrostade svartrötter, apelsinsky och råstekt potatis

Alternativ 2:
Förrätt: Parmaskinkamed syrlig melonsallad

Varmrätt: Laxfilé med vermouthsås sparris och dillslungad potatis

*** 
Konferensmeny 3-rätters á 435:- exkl dryck

Alternativ 1:
Förrätt: Hummercappuccino med konjaksgrädde ochoststänger
Varmrätt: Oxfilémedaljonger med dragonsmörsås, sockerärtor och potatiskaka
Dessert: Amarettoparfait med apelsinmarinerade körsbär och mandelflarn 

Alternativ 2:

Förrätt:
Löjromfrån spiken, potatisfylld vårrulle, syrad grädde och rödlök
Varmrätt:
Örtbakad bergtunga hollandaise, räkor och palsternacka puré

Dessert: Chokladtart med drottningkompott och kanderade pistagenöt

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse