Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Veckans lunch

Dagens Lunch v. 4
Serveras Måndag - Fredag 11.30 - 14.30

Måndag

Kokt koljafilé med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Barbeque kryddad kotlettrad serveras med rosépepparsås och stekt delikatesspotatis

Tisdag
Fisk -och skaldjursgratäng med dragon -och citronsås med potatismos
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag
Panerad torskfilé med remuladsås och potatiskaka
Ört -och limemarinerad kycklingfilé med basilikasky och grönsksris

Torsdag
Stekt strömmingsflundra med potatispuré
Slottstek med timjan -och blåbärssky och kokt potatis
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde

Fredag
Krispig citronfisk (hoki) med sandefjordsmör och dillkokt potatis
Kalvfärsbiff med svampsås och örtstekt potatis

Veckans special
Tagliatelle med vegetarisk bolognese och parmesan

Inkl. salladsbuffé, soppa, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka 98 kr

Seniorlunch serveras 13.15–14.30 90 kr
Vid allergi vänligen kontakta personal!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse