Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

Veckans lunch

Dagens Lunch v. 46
Serveras Måndag - Fredag 11.30 - 14.30

Måndag
Torsk med hackat ägg och pepparrot serveras med skirat smör och kokt potatis
Helstekt kotlettrad serveras med äpple- och flädersås och stekt potatis

 Tisdag
Tomatbakad sej serveras med basilikasmör och kokt potatis
Stekt fläsk serveras med raggmunk och lingon

 Onsdag
Stekt långa med baconcrisp serveras med chilistuvad potatis
Lasagne serveras med tomat- och minimozzarellasallad

Torsdag
Stekt kolja serveras med potatis- och palsternackspuré samt citroncreme
Skånsk kalops serveras med kokt potatis och rödbetor
Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde

Fredag
Friterad spätta serveras med remouladsås och kokt potatis
Örtyoghurtbakad kyckling serveras med grönsaksris

Veckans Special
Tacopaj serveras med nachochips och guacamole 

Inkl. salladsbuffé, soppa, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka 95 kr

Seniorlunch serveras 13.15–14.30 85 kr
Vid allergi vänligen kontakta personal!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse